/

Böcek İlaçlama Yaptığımız Alanlar

Ev, iş yeri, apartman, araç, gemi, bahçe, tarla, fabrika, fırın, okul, depo, bodrum, çatı, otel, cafe, bar, AVM, hastane vb. her alanda ilaçlama yapmaktayız. İlaçlama uygulaması uzman ekibimiz tarafından detaylı bir şekilde yapılmaktadır. Asil Pro İlaçlama olarak her alanda ilaçlama yapabilecek ekipmana ve teçhizata sahip bir firmayız.

Ev İlaçlama
Ev ilaçlamasında en etkili yöntemlerden olan sıvı ilaçlama yöntemini kullanmaktayız. Ancak böcek problemi olan alandaki böceklerin türüne ve yoğunluğuna göre farklı yöntemlerle de ilaçlama yapmaktayız.

İş Yeri İlaçlama
Böcek, haşere ve kemirgen problemlerine iş yerlerinde sık rastlanmaktadır. Bu nedenle iş yerleri periyodik olarak ilaçlanması gereken alanlardandır. Vatan İlaçlama olarak hem böcek ve kemirgen problemlerine karşı hem de genel koruma amaçlı iş yeri ilaçlaması yapmaktayız.

Apartman İlaçlama
Apartmanlar böcek-kemirgen problemine sık rastladığımız alanlardandır. Türüne göre farklılık göstermekle birlikte böcekler, kemirgenler çok hızlı üreyebilmektedir. Bu nedenle böcek-kemirgen ilaçlaması ihmal edilmemelidir.

Araç İlaçlama
Modern İlaçlama olarak araç ilaçlaması da yapmaktayız. Servislerimiz bulunmaktadır, istediğiniz saatte gezici servisimizi yönlendirebiliriz.

Bahçe İlaçlama
Bahçelerde böcek-kemirgen probleminin görülmesi çeşitli etkenlere göre değişmekle birlikte bahçelerde bulunan bitkiler ve nemli ortam böcekler için elverişli bir ortam sağlamaktadır.

Fabrika İlaçlama
Fabrikalara taşınan kolilerle birlikte gelebilen böcekler ve kemirgenler bazı hastalıkların taşıyıcısı olabilirler, bu nedenle işçilerin sağlığı ve fabrikadaki ürünlere zarar gelmemesi açısından böcek ilaçlaması ihmal edilmemesi gereken bir durumdur. Hem böcek ve kemirgen problemlerine karşı hem de koruma amaçlı olarak fabrikaların da böcek-kemirgen ilaçlamasını yapmaktayız.

Fırın İlaçlama
Fırınlarda bulunan gıda malzemeleri ve sıcak ortam fırınları böcekler ve kemirgenler için cazip bir ortam haline getirmektedir. Sağlık açısından fırınların periyodik olarak ilaçlanmasını önermekteyiz.

Okul İlaçlama
Çocukların, personellerin ve öğretmenlerin haşere-böcek türlerinden mikrop kapmamaları için okullar periyodik olarak ilaçlanmalıdır.

Depo İlaçlama
Gerek depolardaki karanlık ve nemli ortam gerekse depolardaki gıdalar depoları böcek ve kemirgen sorunu görülen alanlardan biri haline getirmektedir. Uzman ekibimiz detaylı bir şekilde depo ilaçlaması da yapmaktadır.

Bodrum ilaçlama
Bodrumlardaki nem ve rutubet böceklerin bu alanda yoğunlaşmasına neden olabilmektedir. Bodrumlardaki böcek veya kemirgen problemine göre en uygun ilaçlama yöntemini kullanarak böcek veya kemirgen sorununuzu çözmekteyiz.

Çatı İlaçlama
Böceklerin ve kemirgenlerin yuva yaptığı alanlardan bir diğeri olan çatı katlarında da böceğin veya kemirgenin türü ve yoğunluğu tespit edilerek ilaçlama uygulaması yapmaktayız.

Otel İlaçlama
Otellerde görülen böcek veya kemirgen problemine karşı veya önlem amaçlı olarak otellerdeki dip köşe her alanın detaylı böcek ilaçlamasını yapıyoruz.

Cafe-Bar İlaçlama
Modern  İlaçlama olarak hem böcek sorununa yönelik olarak hem de koruma amaçlı olarak cafelerde ve barlarda böcek ilaçlaması yapmaktayız.

AVM İlaçlama
Gün içerisinde yüzlerce kişinin girip çıktığı AVM’ler koruma amaçlı periyodik olarak ilaçlanması gereken alanların başında gelmektedir.uzman İlaçlama olarak gereken sayıda ilaçlama elemanı göndererek AVM ilaçlaması da yapmaktayız.

Hastane İlaçlama
Hastalığa bağlı olarak değişebilmekle birlikte hastaların bünyesi zayıf olduğu için böcek sorunu olduğunda çok çabuk mikrop kapabilirler. Hem hastaların hem de personellerin sağlığı açısından hastaneler periyodik olarak ilaçlanmalıdır. Kullanmış olduğumuz ilaçlar böcekler üzerinde olduğu kadar gözle görülemeyen mikroplar üzerinde de etkili ilaçlardır.

Böcek ilaçlama hizmeti vermekteyiz.